Audi RSQ8

Audi RSQ8 este o mașină de care oricine se poate bucura, această mașină are un sistem inteligent 48V mild hybrid, sistemul având avantajul faptului că poate fi foarte ușor de controlat. Mașina oferă o serie de experiențe dinamice, viteza maximă pe care o poate prinde ajungând până la 250 km/h, ea fiind crescută la 280 km/h sau chiar 305 km/h. În ceea ce privește exteriorul acestei mașini, acesta este unul sportiv, el fiind accentuat de pasajele evazate ale roților, dar și designul specific al barierelor de protecție. Eleronul și ampatamentul lat sunt alte caracteristici ale acestei mașini cu adevărat speciale.

De ce Audi RSQ8 este o mașină atât de apreciată?

În ceea ce privește interiorul unui Audi RSQ8, acesta este rafinat, el având o mulțime de elemente specifice gamei RS. Se mai poate alege și un pachet opțional RS Design Red, acesta ieșind în evidentă prin accente atractive la interior care îl fac să fie apreciat de o mulțime de șoferi. Având o putere enormă, ea fiind transpusă în mod ingenios pe șosea, Audi RSQ8 are o tracțiune integrală permanentă quattro având diferențialul sport quattro opțional. Se distribuie în acest fel cuplul separat pentru fiecare roată.

Cum se conduce un Audi RSQ8?

În ceea ce privește modul de a conduce un astfel de Audi RSQ8, experiența este una cu adevărat unică, și anume că te vei simți foarte bine la volanul acestei mașini. Direcția este una precisă, iar frânele sunt și ele foarte puternice, de aceea vei putea să te bucuri din acest punct de vedere. Există chiar și un sentiment de intimitate și conexiune cu mașina, ea ieșind în evidență prin puterea, dar și prin tehnologia de care dă dovadă. Vă puteți bucura de ceea ce se întâmplă în fața voastră la volanul acestei mașini și veți avea mereu o stare de bine atunci când luați decizia de a o conduce.

Leave a Comment