Promovare SEO

Promovare SEO: In ziua de astazi, strategiile de promovare SEO pot fi foarte complexe. Introducerea catorva cuvinte cheie intr-un text nu va avea un impact semnificativ, mai ales daca nu stii acum anume trebuie facut acest lucru. Din fericire, o mare parte din elementele esentiale necesare unei astfel de strategii pot fi aplicate si de utilizatorul obisnuit.

Desigur, ai nevoie de keyword research realizat corespunzator, dar aspectele care tin de acesta, la nivel de website, pot fi aplicate chiar acum, fara stres si fara batai de cap. Iata care sunt acestea!

Importanta metadata

Metadata este, scurt si la obiect, informatie in format text despre continutul unei anumite pagini. Aceasta informatie apare sub forma unui meta titlu si unei meta descrieri aferente fiecarei pagini in parte a website-ului tau. Intr-adevar, daca ai un website cu 500 de produse si exista cate o pagina separata pentru fiecare produs in parte, vei avea nevoie de metadata pentru fiecare pagina. Acesta este unul dintre motivele principale pentru care procesul de promovare SEO dureaza.

Descrieri alternative

Cum poate citi si analiza Google elementele website-ului tau care nu sunt in format text? Simplu, nu poate face acest lucru. Aici intervine optimizarea acestor elemente in timpul procesului de promovare SEO. Aceasta optimizare implica, printre altele, realizarea unei descrieri alternative pentru imagini sau videoclipuri. Descrierea va fi utilizata de motoarele de cautare pentru a indexa mai bine paginile website-ului tau.nEvident, realizarea corespunzatoare de alt tag-uri va contribui la o pozitionare mai buna a website-ului tau in rezultatele cautarilor.

Leave a Comment